Smart & Sassy® Metabolic Blend

Smart & Sassy Metabolic Blend kan användas som en del av en vikthanterings plan i kombination med motion och hälsosam kost. 

Slim & Sassy, vår proprietära metaboliska blandning, kombinerar kraftfulla eteriska oljor som är kända för att främja en hälsosam ämnesomsättning. Den smakfulla blandningen av Slim & Sassy hjälper till att hantera hunger under hela dagen samtidigt som den stöder hälsosam metabolism och främjar ett positivt humör. Slim & Sassy innehåller grapefrukt, citron, pepparmynta, ingefära och kanel. När den intas tillsammans med en hälsosam kost- och motion kan Slim & Sassy Metabolic Blend hjälpa dig att nå dina viktminskningsmål. 

ANVÄNDNING

Lägg till i vatten eller te och dryck innan du motionerar för en vitaliserande energi boost. Intas före måltider för att hjälpa till att kontrollera aptit och överätning. Intas oralt som en del av ett hälsosamt vikthanteringsprogram. 

GÖR SÅ HÄR

Diffusera i din aromaspridare:  Använd tre till fyra droppar efter eget val. Vid intag oralt: Späd fyra droppar i ca 4 dl vatten. Vid topisk användning (utvärtes applicering): En till två droppar insmörjes till önskat område men späd med någon ekologiska basolja för minimera ev hudkänslighet. Förvaras utom räckhåll för barn. Om du är gravid, ammar eller står under läkares omvårdnad kontakta denne före användning. Undvik kontakt med ögon, inre delar av öron och andra känsliga områden. Undvik solljus eller UV-strålar i upp till 12 timmar efter applicering av produkten.

Flaska 15 ml = 300-375 droppar440 SEK