Slim and Sassy® Softgels

Slim & Sassy Metabolic Blend Softgels innehåller doTERRAs egen Slim & Sassy essentiella oljeblandning i bekväma softgels (mjukgel kapslar) för att hjälpa dig att uppnå dina viktminsknings mål på ett hälsosamt och naturligt sätt. Den smakrika och unika blandningen av Slim & Sassy innehåller eteriska oljor för att hjälpa dig att hantera hungerkänslor under hela dagen samtidigt som man ökar ämnesomsättningen och främjar ett positivt humör.

Slim & Sassy innehåller essentiella oljor av grapefrukt och citron, som båda innehåller ett högt limon innehåll för att hjälpa till att rena och rengöra kroppen medan peppermint hjälper dig att smälta och hjälper till att motverka din aptit. Dessutom ger ingefära och kanel en hälsosam matsmältning och ett metaboliskt stöd. Kombinerat med en hälsosam kost och motion, kan Slim & Sassy Metabolic Blend hjälpa dig att nå ditt viktminsknings mål och upprätthålla en hälsosam vikt. Slim & Sassy Softgels är perfekta för dig som är ute och reser, har ett rörligt arbete eller för dem som vill ha ett enkelt och bekvämt sätt att konsumera Slim & Sassy essentiell oljeblandning på.

ANVÄNDNING

Ta 3 till 5 mjukgel kapslar fördelat på hela dagen efter behov. Förvaras utom räckhåll för barn. Om du är gravid, står under läkares omvårdnad kontakta denne före användning. Förvaras på en kall och torr plats.

FRÄMSTA FÖRDELAR

Främjar en sund metabolism. Hjälper till att hantera hunger känslor. Lugnar din mage och lyfter ditt humör.

Förpackning om 90 kapslar.
     

550 SEK