Torra fötter och hudsprickor på hälarna?

DU BEHÖVER INTE GÅ MED SPRUCKNA HÄLAR PÅ FÖTTERNA I SOMMAR!

Pröva  denna välgörande "fotmask" gjord med BERGAMOT eterisk olja tillsammans med andra naturliga ingredienser för mer välmående, sköna och vackra fötter!

Varför då göra en "fotmask"? Jo eftersom våra fötter har flest porer per kvadrat tum än någon annan del av kroppen, är det viktigt att behandla dem med extra omsorg. Det du applicerar på dina fötter kommer också att absorberas in i resten av din kropp! Unna dig därför det bästa av kvalitet med ekologiska ingredienser när du gör denna fotmask (kräm).

DETTA BEHÖVER DU:

½ kopp ekologisk grekisk yoghurt

2 matskedar naturligt ren honung

3 matskedar kokosnöts olja

1 stjälk med selleri

6 droppar med Bergamot eterisk olja

Probiotikan i den grekiska yoghurten ger nyttiga proteiner och mjölksyra som när den gnids in på huden tar bort gamla celler, vilket gör huden mjuk och vacker.

Selleri är rikt på zink som hjälper till att reparera  torr och sprucken hud. Sellerin innehåller också rikligt med vitaminer och är rengörande och avgiftande.

Den naturligt rena honungen är fuktighets bevarande och innehåller nyttiga enzymer och antioxidanter med antibakteriella och antiinflammatoriska egenskaper.

Bergamot eterisk olja är lugnande och läkande för huden.

SÅ HÄR GÖR DU:

Skölj  och skiva sellerin och lägg den och de övriga ingredienserna i en matberedare eller mixer. Blanda till en slät smet och applicera den sedan omgående på fötterna med dina fingrar eller med någon borste. Låt sitta ca 15-20 minuter medan du njuter av dess kylande effekt tillsammans med den lugnande påverkan från Bergamot eterisk olja. Skölj sedan av dem och känn hur dina fötter blivit återfuktade och lena.

Lycka till!