Whisper™

Väck dina och omgivningens sensuella sinnen!

Whisper™ är en komplex och varierande blandning av eteriska oljor som kombinerar varje individs kemi för att  skapa en unik personlig doft. Varje eterisk olja i blandningen ger en inbjudande arom, men i kombination ger dessa oljor en distinkt doft som väcker och öppnar sinnena hos både bäraren och de som befinner sig nära!

Jasmine och Ylang Ylangs euforiska aromer betraktas som de mest värdefulla  blommorna i parfym och aromaterapi industrin. Och i kombination med de varma och kryddiga dofterna i Patchouli, Vanilla, Cinnamon och Cocoa  blir denna blandning oöverträffad i komplexitet och aromatisk påverkan. Vilken också stärks av Bergamot, Labdanum, Vetiver, Hawaiian Sandalwood  och Rose eteriska oljor.

Aromatisk beskrivning: Musky, varm, kryddig, mjuk och söt.

Ingredienser:  Bergamot Peel, Ylang Ylang Flower, Patchouli Leaf, Vanilla Bean  Absolute, Jasmine Flower Absolute, Cinnamon Bark, Labdanum, Vetiver  Root, Hawaiian Sandalwood, Cocoa Bean Absolute, Rose Flower ekologiska CPTG eteriska oljor i en bas av Fractionated Coconut Oil.

SÅ HÄR ANVÄNDER DU DEN

Applicera  på handleder, nacke och pulspunkter för en distinkt och individuell doft. Diffusera eller applicera till halsband/hängen för en unik aromatisk upplevelse. Applicera 1-2 droppar i handflatan och gnid in på  kläder, halsduk eller ytterplagg för att uppleva lugnande känslor under  hela dagen.

Använd 3-4 droppar i din aromaspridare för en härligt sensuell doft i rummet. Applicera 1-2 droppar till önskat område (men  späd med någon ekologisk basolja om du är extra hudkänslig). Förvaras utom räckhåll för barn. Om du är gravid, ammar eller står under läkares vård kontakta denne före användning. Undvik kontakt med ögon, inre delar  av öron och andra känsliga områden. Undvik även solljus eller UV-strålar i upp till 12 timmar efter applicering av produkten.

Flaska 5 ml = 100-125 droppar 37 EUR

doTERRA Air™ Drops

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

doTERRA Serenity™
58 EUR
Zengest®
50 EUR