doTERRA Serenity™

Kan hjälpa till att minska på känslor av spänning och skapa lugn och ro!

Den nyligen uppdaterade doTERRA Serenity™ har en lugnande och avslappnande arom som ger en unik upplevelse för användaren. Den perfekt balanserade och lugnande blandningen kan kännas omedelbart och föra användaren till ett tillstånd av saligt lugn. Serenity kombinerar eteriska oljor som är kända för sin förmåga att minska på känslor av spänning och som lugnar ner och stödjer en vilsam sömn när den används aromatiskt.

Applicera 1-2 droppar i händerna och andas in under hela dagen för att minska påverkan från livets dagliga stressfaktorer. Eller använd i din aromaspridare på natten för att skapa en arom som sprider lugn och ro. Tillsatsen av eteriska oljor av Cedarwood, Ho Wood och Vetiver ger Serenity en grundande arom som lugnar kropp och sinne.

ANVÄNDNING

Använd i din aromaspridare på natten för att skapa en lugn atmosfär. Applicera under fötterna vid sänggåendet för att hjälpa dig att slappna av innan du lägger dig. Massera in i dina händer och kupa dem sedan över mun och näsa och andas in för att stödja lugn och avkoppling. Applicera 2-3 droppar och massera in på nacken eller på bröstet över hjärtat och uppmana känslor av lugn och ro.

Vid hudkänslighet späd med någon ekologisk basolja. Förvaras utom räckhåll för barn. Om du är gravid, ammar eller står under läkares vård kontakta denne före användning. Undvik kontakt med ögon, inre delar av öron och andra känsliga områden.

Flaska 15 ml = ca 300-375 droppar

58 EUR