PastTense™

Utmärkt när du vill grunda, balansera och lugna dina känslor!

PastTense är en distinkt blandning av eteriska oljor som är kända för att grunda "jorda" och balansera känslor. Kända för sina lugnande effekter på både sinne och kropp, främjar de eteriska oljorna i PastTense snabbt avslappning och lugna känslor. PastTense levereras i en bekväm förpackning 10 ml roll-on flaska som du lätt kan ha med på jobbet, i skolan eller bara när du är hemma. Appliceras enkelt på nacke, axlar eller bakom öronen för att lugna känslorna medan du andas in dess subtila arom.

PastTense innehåller Wintergreen, Lavender, Peppermint, Frankincense, Cilantro, Marjoram, Roman Chamomile, Basil och Rosemary.

ANVÄNDNING

Massera in på axlar, nacke och rygg för en kylande och lugnande känsla. Bra när du ska utföra något prov eller test på arbetet eller i skolan eller kanske hålla ett tal inför publik etc.

GÖR SÅ HÄR

Applicera på önskat område som axlar, nacke, bakom öronen eller på dina handleder (men späd med någon ekologisk basolja om du är hudkänslig). Förvaras utom räckhåll för barn. Om du är gravid, ammar eller står under läkares vård kontakta denne före användning. Undvik kontakt med ögon, inre delar av öron och andra känsliga områden.

Flaska 10 ml roll-on363 SEK

Cloud™ Diffuser / Aromaspridare
1 498 SEK
Elevation Joyful Blend
598 SEK
Whisper™
398 SEK
doTERRA Passion™
825 SEK
doTERRA Serenity™
638 SEK