doTERRA Passion™

Med positiva egenskaper som främjar spänning och upptäckarlust!

doTERRA Emotional Aromatherapy System innehåller sex unika eteriska olje blandningar (varav Passion är en av dem i 5 ml flaska) som försiktigt  framtagits för att ge riktade emotionella hälsofördelar. Varje blandning  innehåller rena eteriska oljor som kan användas aromatiskt eller  appliceras lokalt på huden för att hjälpa till att skapa balans och  kanske ljusa upp ditt växlande humör. Bara några droppar av dessa   naturliga komplex av doftande blandningar kan hjälpa dig släppa på  bördor, finna tröst och uppmuntran, eller inspirera dig att drömma med passion igen.

Har du förlorat ditt  "varför", din motivation och passion? För mycket av något (även det du  upplever som bra för dig) kan bli förutsägbart och tråkigt över tid.

doTERRA Passion™ blandning  av eteriska oljor kan hjälpa dig att återuppväcka spänningen och  inspirationen i ditt liv. Och få dig att våga pröva något nytt, upptäcka förnyad glädje för välsignelser i din vardag.

ANVÄNDNING

Sprid aromatiskt på morgonen för att skapa god energi och entusiasm inför dagen. Applicera på dina pulspunkter och hjärta flera gånger under dagen, för att känna inspiration och passion. Använd gärna en aromaspridare på jobbet för att väcka kreativitet och klarhet hos dig   själv och andra.

Flaska 5 ml = ca 100-125 droppar

60 EUR

doTERRA Air™ Drops

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

InTune®  Focus Blend
50 EUR
Citrus Bliss®
34 EUR
AromaTouch® Blend
40 EUR