InTune® Focus Blend

InTune Focus Blend när du vill förbättra och upprätthålla fokus på uppgiften!

InTune är en blandning av eteriska oljor som noga utvalts för sin förmåga att förbättra och upprätthålla en känsla av fokus. Oavsett vår ålder är det ibland svårt att hålla fokus på uppgiften. Detta kan vara särskilt kritiskt under de formativa åren när lärande och växande skapar vanor som grundar sig för livet. De omsorgsfullt valda eteriska oljorna i InTune Focus Blend samarbetar med och stödjer ansträngningarna för dem som har det svårt med att ge fokus och uppmärksamhet på uppgiften. Sandalwood, Frankincense och Lime främjar tydlighet, medan fördelarna med Patchouli, Ylang Ylang och Roman Chamomile är lugnande. Den behagliga doften av InTune Focus Blend gör denna oljeblandning enkel och härlig att använda.

ANVÄNDNING

Applicera på nacken när du utför uppgifter som kräver koncentration. Applicera på handleder eller i händerna och kupa dem sedan över näsa och mun och andas in djupt för att skapa känslor av tydlighet.

GÖR SÅ HÄR

Applicera 1-2 droppar till önskat område (men späd med någon ekologisk basolja om du är hudkänslig). Ta 3-4 droppar i din aromaspridare och använd i klassrummet eller på jobbet. Förvaras utom räckhåll för barn. Undvik kontakt med ögon, inre delar av öron och andra känsliga områden. Undvik solljus eller UV-strålning i upp till 12 timmar efter applicering av produkten.

Flaska 10 ml roll-on.50 EUR