HD Clear® Topical Blend

HD Clear Topical Blend hjälper till att främja en klar och ren hud!

Denna örtblandning av eteriska oljor som finns i HD Clear är kraftfulla komponenter som kan hjälpa till att främja en klar hud och minska på besvär.

HD Clear Topical Blend är en viktig del av HD Clear systemet. Sammansatt av Black Cumin Seed Oil och CPTG (Certified Pure Therapeutic Grade) eteriska oljor kan denna potenta formel appliceras på riktade områden i ansikte och på kroppen. De eteriska oljorna i HD Clear används inte bara för sina välkända fördelar, utan de är också lösliga genom lipider i huden, vilket möjliggör perfekt absorbtion och effektivitet. HD Clear Topical Blend främjar en klar och jämn hudfärg på hud i alla åldrar.

Appliceras för att lindra hudbesvär. Rengör och återfuktar huden så att den blir smidig och klar. Lämplig även under tonåren för att just främja en klar och ren hud.

ANVÄNDNING

Applicera topiskt ett tunt skikt på aktuella områden på huden eller med fläckvis behandling. Späd med någon ekologisk basolja om du är extra hudkänslig. Förvaras utom räckhåll för barn. Om du är gravid, ammar eller står under läkares vård kontakta denne före användning. Undvik kontakt med ögon, inre delar av öron och andra känsliga områden.

Flaska 10 ml roll-on

29 EUR

Citrus Bliss®
34 EUR
doTERRA Passion™
60 EUR
AromaTouch® Blend
40 EUR
doTERRA Balance™
37 EUR