Elevation Joyful Blend

ELEVATION JOYFUL BLEND kan höja ditt humör och öka på din energi!  

Detta är den perfekta blandningen av eteriska oljor för de tillfällen då du känner att du behöver bli revitaliserad. Den spännande blandningen ger en uppfriskande kombination av eteriska oljor som kan höja ditt humör och öka din energi. ELEVATION JOYFUL BLEND kombinerar de upplyftande och euforiska dofterna i Lavandin, Lavender, Melissa, Ylang Ylang och Osmanthus - med Tangerine, Elemi, Hawaiian Sandalwood och Lemon Myrtle för att skapa en unik blandning som främjar ett positivt humör och känslor av självförtroende.

ANVÄNDNING

Använd ELEVATION JOYFUL BLEND i din aromaspridare för att främja känslor av självförtroende och hjälpa till med att minska på stresskänslor. Diffusera gärna på morgonen innan barnen vaknar och skapa en positiv och energisk stämning. Massera in oljan över ditt hjärta och/eller handleder för att höja humör och främja vitalitet. Eller efter en lång och jobbig dag, ta ett bad med några droppar i för att hjälpa till att minska på känslor av stress.

GÖR SÅ HÄR

Använd 3-4 droppar i din aromaspridare. Applicera topiskt 1-2 droppar till önskar område men späd med doTERRA´s Fractionated Coconut Oil om du är hudkänslig. Förvaras utom räckhåll för barn. Om du är gravid, ammar eller står under läkares vård kontakta denne före användning. Undvik direkt solljus eller UV-strålar i upp till 12 timmar efter applicering av produkten.

Aromatisk beskrivning: Blommig, söt och citrusdoftande.

Flaska 15 ml = ca 300-375 droppar55 EUR

Whisper™
37 EUR
doTERRA Cheer™
40 EUR
InTune®  Focus Blend
50 EUR
doTERRA Passion™
60 EUR