doTERRA® Fractionated Coconut Oil

En naturlig ekologisk olja som gör din hud silkeslen!

doTERRA® Fractionated Coconut Oil (kokosnötolja) är en helt naturlig olja som lätt absorberas in i huden, vilket gör den till en idealisk olja för utvärtes behandlingar. Dess lätta och mjukgörande effekt ger ett lugnande resultat utan att täppa till porerna och är utmärkt för torr och/eller problematisk hud. Den verkar så att huden känns silkeslen, och inte oljig som många andra vegetabiliska oljor. Den är fullständigt löslig med alla eteriska oljor och är färglös, luktfri och kommer inte fläcka ner eller härskna. Endast för utvärtes bruk! 

Har du torr hårbotten, torrt hår och mjäll? Här några vanliga orsaker:

* Torr luft, framför allt vintertid!
* Du tvättar håret för ofta!
* Du använder hårprodukter med dålig kvalitet!
* Du använder hårtork varje dag!
* Vissa sjukdomar som eksem och psoriasis!
* Du använder hårspray och andra uttorkande hårvårds produkter!
* Du är utsatt för mycket stress

SÅ HÄR ANVÄNDER DU DEN EKOLOGISKA KOKOSOLJAN SOM KUR FÖR DITT HÅR OCH HÅRBOTTEN:

Kokosoljan boostar ditt hår och är en av de bästa och mest naturliga näringskällorna för håret! Innehåller både Laurinsyra och Kaprylsyra som kroppen gillar. Den reparerar skadat och torrt hår och lindrar eksem och andra hudutslag, liksom torr hårbotten. Fri från silikoner, alkohol och andra kemikalier. Gör så här: Massera lätt in kokosoljan i hårbotten och låt verka en stund (5-10 min) innan du schamponerar som vanligt. Gör detta minst en gång i veckan så undviker du torrt hår, torr hårbotten och mjäll. Lika bra för dig som har skägg!

Har du problem med seborré?

Mjälleksem - eller seborré, förekommer hos 5-10 procent av alla vuxna och beror på en obalans i huden. Det är en kronisk hudsjukdom i hårbotten och ansiktet. Symtomen är klåda, rodnad och torr och fjällig hud på ytan (men fet och klibbig under). Eksemet kan sätta sig i hårbotten och ansikte men även på andra ställen på kroppen där det finns mycket talgkörtlar. Här kan kokosoljan göra underverk för dig och normalisera tillståndet hos din hud.

Fler bra och naturliga möjligheter!

Ta bort smink på ett naturligt och effektivt sätt! Mjuka upp dina torra nagelband! Smörj in dina torra fötter! Eller varför inte låta huden på hela kroppen få en skön och uppmjukande behandling! Tillsätt någon droppe väldoftande eterisk olja och du får en härlig kroppslotion!

Flaska 115 ml.30 EUR

doTERRA Motivate™
38 EUR
doTERRA Console™
55 EUR
AromaTouch® Blend
40 EUR
Purify
34 EUR
doTERRA Cheer™
40 EUR