doTERRA Console™

doTERRA Console™ för sina tröstande egenskaper!

Främjar känslor av hoppfullhet! Motverkar negativa känslor av sorg, nedstämdhet och hopplöshet!

Att  förlora något eller någon du älskar kan vara djupt desorienterande och smärtsamt. Ord som inte blivit sagda och obesvarade frågor kan hålla dig orolig och ångestfylld. doTERRA Console™ med eteriska oljor av blommor och träd kan hjälpa dig att stänga dörren från sorgen och ta dina första steg in på en mer hoppfull väg mot känslomässigt helande.

doTERRA Console™ innehåller Frankincense, Patchouli, Ylang Ylang, Labdanum, Amyne Bark, Sandalwood, Rose och Osmanthus.

Använd  i din aromaspridare under tider av förlust för att trösta och framkalla känslor av hopp. Applicera över hjärtat morgon och kväll som en påminnelse att vara tålmodig med läkning och för att tänka positiva tankar. Applicera 1-2 droppar på en tröja, halsduk eller liknande som du kan lukta på hela dagen som stöd för att avvärja känslor av sorg och nedstämdhet.

SÅ HÄR KAN DU GÖRA

Till din aromaspridare: 1-2 droppar för att sprida en härlig doft i rummet. Topiskt (utvärtes) med 1-2 droppar till önskat område (späd med någon ekologisk basolja om du är hudkänslig). Förvaras utom räckhåll för barn. Om du är gravid, ammar eller står under läkares vård kontakta denne före användning. Undvik kontakt med ögon, inre delar av öron och andra känsliga områden.

Flaska 5 ml = 100-125 droppar.55 EUR

AromaTouch® Blend
40 EUR
ClaryCalm™
40 EUR
InTune®  Focus Blend
50 EUR
doTERRA Motivate™
38 EUR
PastTense™
30 EUR