ClaryCalm™

ClaryCalm™ - som stöd under menscykeln

doTERRA ClaryCalm™ är en patentskyddad blandning av CPTG  Certified Pure Therapeutic Grade® eteriska oljor som ger en lugnande  effekt under kvinnans menstruationscykel.

En  topisk blandning av Clary Sage, Lavender, Bergamot, Roman Chamomile,  Cedarwood, Yland  Ylang, Geranium, Fennel, Carrot Seed, Palmarosa och  Vitex som ger  ClaryCalm™ en kylande och lugnande effekt på huden och  hjälper till att  balansera känslor. Har en lugnande doft som hjälper till att balansera  humöret under menscykeln.

Stress  och spänningar ger stora  problem i dagens samhälle och att lindra symtomen med hjälp av lugnande eteriska oljor är en av dess främsta funktioner. Och det är lätt att  bära med sig dessa lugnande  stämningsdofter i väskan eller fickan och använda dem vid behov.

Tar  man inte itu med stress och spänning  så snart de uppstår leder de lätt  vidare till frustration och ilska. Alla negativa känslor är osunda och  bör dämpas så fort som möjligt.

Om  man är snabb och applicerar en lugnande stämningsdoft och sedan kommer  ihåg att "sniffa" ofta på den under de närmaste minuterna, kan den  upplösa irritationen innan den hinner förvärras.

Flaska 10 ml roll-on40 EUR