Citrus Bliss®

Citrus Bliss® - en uppfriskande och renande blandning

Citrus Bliss® tar fram alla goda fördelar med eteriska oljor av citrus. Här kombineras de kraftiga essenserna av Wild Orange, Lemon, Grapefruit, Mandarin, Bergamot, Rangerine och Clementine med lite tillskott av Vanilla Absolute för att forma denna unika och harmoniska blandning.

Citrus Bliss® har naturligt en mycket potent sammansättning som har renande egenskaper. Och kan bidra till att minska känslor av stress med sina humörlyftande och uppfriskande påverkan.

Blandad med vatten bildar Citrus Bliss® en perfekt rengörings lösning att torka av bord, bänkskivor och andra ytor med, samtidigt som man producerar en fräsch och uppfriskande doft.

ANVÄNDNING

Använd i din aromaspridare för att sprida en fräsch doft som också lyfter humöret. Applicera 1 droppe på din handled och gnid båda handlederna mot varandra och du får en härlig parfym som du kan använda dagligen.  Lägg till 2-3 droppar i din torktumlare för att skapa en uppfriskande arom till din tvätt.

SÅ HÄR GÖR DU

Använd 3-4 droppar i din aromaspridare. Vid applicering på huden ta 1-2 droppar och smörj in på önskat område, men späd med någon ekologisk basolja om du är hudkänslig. Förvaras utom räckhåll för barn. Om du är gravid, ammar eller står under läkares vård, kontakta denne före användning. Undvik kontakt med ögon, inre delar av öron och andra känsliga områden. Undvik direkt solljus eller UV-strålar upp till 12 timmar efter applicering av  produkten.

Flaska 15 ml = ca 300-375 droppar

OBS!  Följ alltid instruktionerna för användning! Eteriska oljor är koncentrerade droppar och för att få glädje av dem skall de användas på rätt sätt!
34 EUR