doTERRA Balance™

Främjar hela kroppens avslappning! Kan hjälpa till att lindra oroliga känslor och påverkar till lugn och balans!

Den varma lite träiga doften av denna blandning doTERRA Balance™ skapar en känsla av lugn och välbefinnande. Med den perfekta blandningen av Spruce, Ho Wood, Frankincense, Blue Tansy och Blue Chamomile tillsammans med en basolja av ekologisk Fractionated Coconut Oil erbjuder en lockande doft som främjar lugn och avkoppling.

Gran  (som är en av oljorna i blandningen) användes av indianerna för en god hälsa och andlighet, och används ännu idag för att nå harmoni till kropp  och själ.

Ho Wood, Blue Tansy och Blue Chamomile kan lindra oroliga känslor, medan Frankincense ger en grundande och balanserande  effekt på känslorna.

ANVÄNDNING

Börja dagen med att  massera in blandningen på undersidan av dina fötter för att främja en känsla av lugn och ro under resten av dagen.

Applicera doTERRA Balance™  på insidan av dina handleder eller på nacke och hals för att  lindra oroliga känslor. Även bra att använda i din aromaspridare för att skapa en lugn miljö.

Tillsätt 3-4 droppar i din aromaspridare. Eller applicera 1-2 droppar på din hud vid önskat område och späd ut med  doTERRA Fractionated Coconut Oil för att minimera eventuell hudkänslighet. Förvaras utom räckhåll för barn. Om du är gravid, ammar eller står under vård, kontakta din läkare före användning. Undvik kontakt med ögonen, inre delar av öronen och andra känsliga områden.

FRÄMSTA FÖRDELARNA

* Främjar en känsla av avkoppling i hela kroppen

* Kan hjälpa till att lindra oroliga känslor

* Stimulerar lugn och balans

INGREDIENSER

Spruce Needle/Leaf, Ho Wood, Frankincense, Blue Tansy Flower, Blue Chamomile Flower eteriska oljor i en bas av doTERRA Fractionated Coconut Oil

AROMATISK BESKRIVNING

Frisk, färsk och lite söt träaktig doft

Flaska 15 ml = ca 300-375 droppar

OBS! Följ alltid instruktionerna för användning! Eteriska oljor är koncentrerade droppar och för att få glädje av dem skall de användas på  rätt sätt!
37 EUR