AromaTouch® Blend

AromaTouch® vid massage för avslappning och lösa upp spänningar

AromaTouch® kombinerar fördelarna med oljor som är kända för att främja känslor av avslappning och hjälpa till med att släppa på spänningar.

AromaTouch® innehåller CPTG kvalitets säkrade eteriska oljor av Basil, Grapefruit, Marjoram, Peppermint och Lavender i  en perfekt blandning som ger stöd för djup avkoppling och många andra fördelar när den används i olika massage tekniker.

ANVÄNDNING

Applicera  på nacke och axlar för att främja känslor av avkoppling och minska på spänningar. Eller använd tillsammans med en ekologisk basolja vid massage.

SÅ HÄR GÖR DU

Applicera 1-2 droppar till önskat område, men späd med en basolja om du är hudkänslig. Förvaras utom räckhåll för barn. Om du är gravid, ammar eller står under läkares vård  kontakta denne före användning. Undvik kontakt med ögon, inre delar av öron och andra känsliga områden. Undvik direkt solljus eller UV-strålar i upp till 12 timmar efter applicering. Endast för utvärtes bruk!

Flaska 15 ml = ca 300-375 droppar

OBS!  Följ alltid instruktionerna för användning! Eteriska oljor är koncentrerade droppar och för att få glädje av dem skall de användas på rätt sätt!
440 SEK

doTERRA Cheer™
440 SEK
Whisper™
398 SEK
Citrus Bliss®
398 SEK
doTERRA Serenity™
638 SEK
HD Clear®  Topical Blend
352 SEK