Veráge™ Skin Care Collection

Ett fantastiskt hudvårdande Kit som gör underverk med din hud!

Veráge™ Cleanser ger en frisk och slät hud och är ett naturligt rengörings medel som gör huden fräsch och ungdomlig. Fylld med CPTG® eteriska oljor av Wild Orange, Melaleuca och Basil som försiktigt rengör huden på ett naturligt mjukgörande och fuktande sätt. Förpackning 60 ml.

Veráge™ Toner kombinerar CPTG® eteriska oljor med närande växtextrakt för att ge en smidig hud. Denna återfuktande toner stärker och fräschar upp huden samtidigt som den ger den är härligt glänsande lyster. Med eteriska oljor av Ylang Ylang,  Palmarosa, Cypress och Coriander som ger huden en fin ton, balans och fuktighet. Förpackning 50 ml.

Veráge™ Immortelle Hydrating Serum - upplev hur denna blandning trotsar effekterna av åldrande hy och låt den kraftfulla kombinationen av CPTG® eteriska oljor ge en smidigare och mer ungdomlig hy. Som verkar på djupet för att naturligt minska uppkomsten av linjer och rynkor. Förpackning 15 ml.

Veráge™ Moisturizer en kombination av CPTG® eteriska oljor av växtextrakt för naturlig fukt och näring till huden. Som absorberas snabbt och djupt och bidrar till att minska uppkomsten av fina linjer och rymkor för en slät och jämn hy. Innehåller CPTG® eteriska oljor av Juniper Berry, Jasmine, Sea Buckthorn Berry och Geranium - alla kända för att revitalisera huden. Förpackning 30 ml.
230 EUR