Essential Skin Care - Reveal Facial System

Njut en SPA-liknande ansiktsbehandling bekvämt hemma med Reveal Facial System - en noggrant sammansatt kur i en 2-stegs process som ger din hud en fantastiskt ungdomlig glöd. Wild Orange och Lime CPTG eteriska oljor ger en renande och rengörande boost till din hud. Pumpkin Enzyme hjälper till med exfolierings processen utan att stressa eller irritera huden, tar bort död hudcells uppbyggnad och stimulerar cellföryngring. Hela processen stöder ett ungdomligare utseende av din hud!

ANVÄNDNING

Använd en eller två gånger i veckan (eller vid behov) morgon eller kväll. Efter rengöring av ansiktet applicera ett tunt skikt av steg 1 och massera försiktigt i uppåtgående cirkulära rörelser i 1-2 minuter. Tvätta inte förrän steg 2 är klart! Placera ett tunt skikt av steg 2 och fortsätt att massera i ytterligare 1-2 minuter (detta steg kan orsaka en lätt skumning/löddring och en varm stickande känsla). Skölj sedan med varmt vatten eller torka av med en fuktig handduk.

Fortsätt sedan med dina vanliga rutiner för toner, serum och fuktkräm. För bästa resultat använd kombinationen med doTERRA Essential Skin Care produkter. Om ev hudirritation ändå uppstår sluta med användningen.

Förpackning 2 x 50 ml104 EUR