Essential Skin Care - HD Clear® Facial Lotion

HD Clear Facial Lotion är en lätt (icke-fet) fuktighetskräm som absorberas snabbt och främjar en fin hud hela dagen! Tillverkad med botaniska extrakt och CPTG eteriska oljor som förbättrar den proprietära formeln för en fräsch hud och ger optimal hydratisering (återfuktning) och därmed främjar en klar och ren hudfärg. HD Clear Facial Lotion innehåller Melaleuca, Eucalyptus, Geranium, Ho Wood och Litsea eteriska oljor som hjälper till att hålla huden fri från föroreningar, medan Black Cummin Seed Oil har en speciell botanisk blandning som hjälper till att minska utseendet på fläckar i huden.

HD Clear Facial Lotion har en uppfriskande doft och känns otroligt lätt vid appliceringen, men hydrerar (återfuktar) djupt och ger din hud den näring och optimala fuktighet som den så väl behöver för att förbättra dess struktur för en jämn och fin yta.

ANVÄNDNING

Applicera en liten mängd för att rengöra ansikte och nacke genom fina cirkelrörelser till den absorberats. Använd både morgon och kväll och för bästa resultat kombinera med HD Clear Foaming Face Wash och Topical Blend. Endast för utvärtes bruk. Undvik direktkontakt med ögon. Om ev hudirritation uppstår sluta med användning.

Förpackning 50 ml75 EUR