ClaryCalm® - Women Blend

ClaryCalm® - Women Monthly Blend som stöd under menscykeln

doTERRA ClaryCalm® är en patentskyddad blandning av CPTG  Certified Pure Therapeutic Grade® eteriska oljor som ger en lugnande  effekt under kvinnans menstruationscykel.

En topisk blandning av  Clary Sage, Lavender, Bergamot, Roman Chamomile, Cedarwood, Yland  Ylang, Geranium, Fennel, Carrot Seed, Palmarosa och Vitex som ger  ClaryCalm® en kylande och lugnande effekt på huden och hjälper till att  balansera känslor. Har en lugnande doft som hjälper till att balansera  humöret under menscykeln.

Stress och spänningar ger stora  problem i dagens samhälle och att lindra symtomen med hjälp av lugnande  eteriska oljor är en av dess främsta funktioner. Och det är lätt att  bära med sig dessa lugnande stämningsdofter i väskan eller fickan och  använda dem vid behov.

Tar man inte itu med stress och spänning  så snart de uppstår leder de lätt vidare till frustration och ilska.  Alla negativa känslor är osunda och bör dämpas så fort som möjligt.

Om man är snabb och applicerar en lugnande stämningsdoft och sedan kommer  ihåg att "sniffa" ofta på den under de närmaste minuterna, kan den upplösa irritationen innan den hinner förvärras.

Flaska 10 ml roll-on

524 kr