THYME PURE ESSENTIAL OIL / EKOLOGISK ETERISK OLJA

Rengörande och renande för huden och stärkande för immunsystemet!

THYME (timjan) är en av de bästa eteriska oljorna för att motverka infektioner. Användning vid lymfdränerande massage hjälper till att öka produktionen av vita blodkroppar och stärker kroppens motståndskraft. THYME (timjan) är särskilt bra vid infektioner i andningsorganen. Den ökar och reglerar även aptiten och har en stärkande effekt på matsmältningen och är i allmänhet återuppbyggande, upplyftande och stimulerande.

THYME (timjan) klassificeras som stimulantia och har en allmänt balanserande förmåga som gör den utmärkt vid kronisk trötthet eftersom den både återupplivar och lugnar, allt efter vad kroppen behöver. Den är bra i bad, aromaspridare och vid massage men bör blandas så att den starka örtdoften balanseras.

Mentalt är THYME (timjan) stärkande, beskyddande och energigivande. Den är bra för personer som lätt blir slöa och melankoliska. Den stimulerar både fysisk vigör och emotionell och själslig styrka. THYME (timjan) kan hjälpa personer som känner sig "utflippade" och har en översinnligt jordande förmåga.

THYME (timjan) är tänkt att ge mod till sin bärare och gavs till riddare och krigare innan de gick ut i strid för sina damer på medeltiden. Under samma tidsperiod placerades THYME (timjan) ofta under kuddar för att främja en fridsam sömn och för att avvärja mardrömmar. De antika grekerna använda THYME (timjan) i sina bad och brände den som rökelse i sina tempel, medan egyptierna använde den i sina balsamerande ritualer.

Idag brukar vi THYME (timjan) som krydda, men det produceras också en potent olja som har rengörande och renande effekter på huden. På grund av dess höga tymolhalt bör den emellertid spädas med någon ekologisk basolja före applicering. THYME (timjan) har en speciell kemi som stöder ett bra immunförsvar.

ANVÄNDNING

Lägg till 2 droppar till en veggiekapsel och ta under vintertid för att stödja ditt immunförsvar. Använd vid vistelse utomhus för att på ett naturligt sätt avvisa insekter. Använd 1-2 droppar i maträtter för att lägga till en frisk växtbaserad smak.

GÖR SÅ HÄR

I din aromaspridare: Använd 3-4 droppar efter eget val. Vid oralt intag: Späd 1 droppe med 4 msk vatten/vätska. Vid topisk (utvärtes) applicering: Späd 1-2 droppar med doTERRA Fractionated Coconut Oil (kokosnöts olja) och applicera sedan på önskat område. Förvaras utom räckhåll för barn. Om du är gravid, ammar eller står under läkares vård kontakta denne före användning. Undvik kontakt med ögon, inre delar av öron och andra känsliga områden.

Flaska 15 ml = ca 300-375 droppar.

OBS! Följ alltid instruktionerna  för användning! Eteriska oljor är koncentrerade droppar och för att få  glädje av dem skall de användas på rätt sätt!

528 SEK