TANGERINE PURE ESSENTIAL OIL / REN ETERISK OLJA

TANGERINE (mandarin) har en lång historia av användning i den kinesiska kulturen och i den växtbaserade folkmedicinen. Den eteriska oljan stöder en sund matsmältning och metabolism.

Tangerine har en söt, smakfull arom som liknar andra citrusoljor är upplyftande. Den är även känd för sina rengörande egenskaper och för att stödja en hälsosam immun- och andningsfunktion. Mandarinolja kan användas för att lugna oroliga känslor och för att hantera känslor av negativ stress. Den är också en populär och smakfull del till desserter och drycker (från att spetsa vatten till en del av smaksättningen i fruktsmoothies).

Mandarin är en av de säkraste eteriska oljorna och rekommenderas särskilt för barn och under graviditet. När man blandar Tangerine med Lavender och Neroli i Fractionated Coconut Oil hjälper den till att minska på hudbristningar under graviditeten som man kan få från femte månaden och fram till förlossningen genom daglig massage över bålen. Tangerine är upplyftande, uppmuntrande och lugnande.

Den eteriska oljan har en renande effekt på matsmältningen och är bra för "upprörda magar". Den är en behaglig tillsats i massage blandningar och stämnings parfymer, där den ger en ljus, mild och lugnande karaktär.

Mentalt är Tangerine stärkande och har en svag hypnotisk egenskap som hjälper till att lugna ett överaktivt sinne och främjar en fridfull sömn. Den har en mjuk och skir egenskap som hjälper människor att skapa band till sitt inre barn.

Främsta terapeutiska egenskaper: Antiseptisk, kramplösande, karminativ, depurativ, digestiv, urindrivande, dämpande, stärkande.

Flaska 15 ml = 300-375 droppar

28 EUR