MYRRH PURE ESSENTIAL OIL / REN ETERISK OLJA

MYRRH (Myrra) är det främsta valet vid behandling av fotsvamp, svårläkta sår, magsår och infektioner i tandköttet. Den kan även användas som tinktur. MYRRH (Myrra) har i över fyra tusen år haft rykte om sig att vara läkande och antikens grekiska soldater medförde MYRRH på slagfältet för att få övernaturligt beskydd och första hjälpen. MYRRH är generellt läkande, lugnande och vitaliserande.

MYRRH (Myrra) är utmärkt inom hudvård och rekommenderas särskilt i handkrämer och på inflammerad hud. Den är lugnande och lindrande och bra för alla stress relaterade åkommor och oro. MYRRH är även starkt slemlösande och motverkar hosta och förkylning. Den verkar uttorkande på svullna slemhinnor. Kan användas både för att framkalla menstruationer och dämpa smärtsamma menstruationer.

Mentalt inspirerar MYRRH till frid och lugn. Liksom Frankincense (Olibanum) är det en av de mest andliga eteriska oljorna och den är utmärkt vid meditation. MYRRH helar baschakrat och hjälper människor som inte lyckats ta sig vidare i livet.

Kontraindikation: Undvikes under graviditet.

MYRRH (Myrra) har kraftfulla rengörande egenskaper -  speciellt för mun och hals. Den är också lugnande för huden och främjar  en slät och ungdomlig hy.

ANVÄNDNING

Lägg till 1-2 droppar till tandkrämen för en extra rengörings effekt. Använd i din aromaspridare för att öka medvetenheten och lyfta ditt humör. Lägg till i din lotion/fuktkräm för att minska på rynkor och andra fina linjer. Lägg till 1-2 droppar till en halv kopp vatten med lite Agave sirap eller Honung för att underlätta matsmältningen.

GÖR SÅ HÄR

I din aromaspridare: Använd 3-4 droppar efter eget val. Vid oralt intag:  Späd 1 droppe med 4-5 msk vatten/vätska. Vid topisk (utvärtes) användning: Applicera 1-2 droppar till önskat område (men späd med någon ekologisk basolja om du är hudkänslig). Förvaras utom räckhåll för barn. Om du är gravid, ammar eller står under läkares vård kontakta denne före användning. Undvik kontakt med ögon, inre delar av öron och andra känsliga områden.

Flaska 15 ml = ca 300-375 droppar.

OBS! Följ alltid instruktionerna för användning! Eteriska oljor är koncentrerade droppar och för att få glädje av dem skall de användas på  rätt sätt!990 SEK