LIME PURE ESSENTIAL OIL / REN ETERISK OLJA

LIME - med sina renande egenskaper och upplyftande doft!

LIME har en verkan som påminner om andra eteriska citrusoljor och är därför bra vid lymfdränerande massage, fet hud och akne. Den stärker dessutom matsmältningen.

Mentalt verkar LIME uppfriskande och upplyftande. Den lindrar utmattning, apati och nedstämdhet och ger stämnings parfymer och massageoljor en spännande ton.

Kallpressad från skalet av färska Limer är den eteriska oljan uppfriskande och energigivande i både doft och smak. LIME används ofta i mat och dryck  för dess färska citrussmak. På grund av dess höga limonenehalt ger LIME goda rengörings fördelar och kan med fördel användas i din aromaspridare för att hjälpa till med att rena luften. Den är också effektiv vid rengöring av olika ytor i hemmet. LIME är känd för sin förmåga att lyfta upp, balansera och energisera. Den används ofta i ansikts- och kroppslotion för sina renande egenskaper och sin upplyftande doft.

ANVÄNDNING

Använd i din aromaspridare för att rena luften och lyfta ditt humör. Sätt lite LIME på en bomullstuss och använd för att avlägsna fettfläckar och rester av klister/lim. Lägg till 1 droppe till ditt dricksvatten för en fräsch smak. Eller lägg till 1 droppe till din ansiktsrengöring eller schampo för extra rengörande egenskaper.

GÖR SÅ HÄR

I din aromaspridare: Använd 3-4 droppar efter eget val. Vid oralt intag: Späd 1 droppe med 4 msk vatten. Vid topisk (utvärtes) användning: Applicera 1-2 droppar till önskat område (men späd med någon ekologisk basolja om du är hudkänslig). Förvaras utom räckhåll för barn. Om du är gravid, ammar eller står under läkares vård kontakta denne före användning.  Undvik kontakt med ögon, inre delar av öron och andra känsliga områden. Undvik solljus eller UV-strålar i upp till 12 timmar efter applicering av produkten.

Flaska 15 ml = ca 300-375 droppar.

OBS!  Följ alltid instruktionerna för användning! Eteriska oljor är koncentrerade droppar och för att få glädje av dem skall de användas på  rätt sätt!23 EUR