LEMONGRASS PURE ESSENTIAL OIL / REN ETERISK OLJA

LEMONGRASS för en bättre matsmältning

En lång och perenn växt som har en subtil citrus smak och används som smaksättare i asiatiska rätter. Förutom dess unika smak främjar Lemongrass (citrongräs) en god matsmältning och fungerar som ett allmänt tonikum till kroppens system vid förtäring. Den är också renande när den används på huden och används därför ofta i hudvårds produkter. Lemongrass är en idealisk eterisk olja att användas i massageterapi. Den har en lite "stickande" och örtig doft som kan öka medvetenheten och främja en positiv syn på livet.

ANVÄNDNING

Kombinera lika delar ekologisk basolja och Lemongrass eterisk olja för massage efter ett träningspass. Används med fördel till att smaksätta maträtter när man samtidigt vill stödja matsmältningen. Passar väl tillsammans med Basil, Cardamom eller Spearmint. Repellerar naturligt mot insekter.

INFORMATION FÖR ANVÄNDNING

Använd 3-4 droppar i din aromaspridare för en härlig doft. Vid oralt intag  späd 1 droppe med 4 matskedar vatten/vätska. Vid utvärtes bruk applicera 1-2 droppar till önskat område (späd med någon ekologisk basolja vid hud känslighet). Förvaras utom räckhåll för barn. Om du är gravid, ammar eller står under läkares vård, kontakta denne före användning. Undvik kontakt med ögon, inre delar av öron och andra känsliga områden.

Flaska 15 ml = ca 300-375 droppar

OBS! Följ alltid instruktionerna för användning! Eteriska oljor är koncentrerade droppar och för att få glädje av dem skall de användas på rätt sätt!18 EUR