LEMON PURE ESSENTIAL OIL / REN ETERISK OLJA

LEMON (citron) - när du behöver rensa sinnet, skapa klarsyn och få nytt perspektiv!

LEMON (citron) är på många sätt en användbar eterisk olja. Den  blodstillande förmågan hjälper till att stoppa mindre blödningar och eftersom citron dessutom är bakteriedödande är den utmärkt i en sårsköljning vid små- och skrubbsår. Den är även detoxifierande och bra vid lymfdränerande massage. LEMON (citron) stärker cirkulationen och renar blodet och den motverkar åderbråck och är uppfriskande och rensande.

Dess förmåga att motverka surhet gör den bra mot reumatiska sjukdomar som gikt och artrit och utmärkt vid sura  uppstötningar. LEMON (citron) används även till hudvård för att göra huden ljusare. Den motverkar fet hud och akne. Den hjälper kroppen att bekämpa infektioner och är bra i rums sprayer och aromaspridare för att hindra spridning av infektioner.

Mentalt ger LEMON (citron) en "strålglans"! Den vitaliserar och stimulerar. Den hjälper till att motverka emotionella utbrott och stärker besluts fattande. LEMON (citron) rensar sinnet, ger klarsyn och kastar ljus när sinnet blivit lite förvirrat. Den används vid meditation för att göra tankarna klarare och öppnar dessutom för din hjärtliga energi.

Detta är den mest sålda eteriska oljan - LEMON (citron) har många fördelar och användnings områden. Den är ett kraftfullt rengörings medel som renar luft och ytor och kan med fördel användas som en giftfri "städare" i hela hemmet. När den läggs i vatten ger den en uppfriskande och hälsosam arom under hela dagen. LEMON (citron) läggs ofta till i mat för att förbättra smaken av desserter och huvudrätter. Den främjar matsmältningen och stödjer en sund andnings funktion. När den inandas anses den upplyftande och energigivande och har visat sig bidra till att förbättra humöret.

ANVÄNDNING

Kan intas oralt för att bidra till att lindra säsongsbundna andnings besvär. Tillsätt LEMON (citron) i en sprayflaska med vatten för att rengöra bord, bänkskivor och andra ytor. Fungerar också som en naturlig möbelpolish (lägg några droppar till olivolja för att rengöra, skydda och blanka upp dina trälackerade ytor). Använd tex en mjuk trasa som fuktats med citronolja för att bevara och skydda dina lädermöbler (eller andra läderytor eller plagg). Använd i din aromaspridare för att skapa en upplyftande miljö!

GÖR SÅ HÄR

Använd 3-4 droppar i din aromaspridare efter eget val. Vid oral användning: Späd 1 droppe med 4 msk vatten/vätska. Vid topisk (utvärtes) användning: Applicera 1-2  droppar till önskat område (men späd med någon ekologisk basolja om du är hudkänslig). Förvaras utom räckhåll för barn. Om du är gravid, ammar  eller står under läkares vård kontakta denne före användning. Undvik  kontakt med ögon, inre delar av öron och andra känsliga områden. Undvik solljus eller UV-strålar i upp till 12 timmar efter applicering av  produkten.

Flaska 15 ml = 300-375 droppar 

OBS! Följ alltid instruktionerna för användning! Eteriska oljor är koncentrerade droppar och för att få  glädje av dem skall de användas på rätt sätt!19 EUR