JUNIPER BERRY PURE ESSENTIAL OIL / REN ETERISK OLJA

JUNIPER BERRY - när man vill hjälpa kroppen att bli av med toxiner

JUNIPER BERRY (enbär) är en renande eterisk olja. På det fysiska planet visar det sig genom en kraftfull rening och en stärkande  effekt, vilket gör att enbärsolja används vid lymfdränerande massage och när man vill hjälpa kroppen att eliminera toxiner. Den är även utmärkt att användas till översinnlig och andlig rening.

JUNIPER BERRY anses vara allmänt renande, stärkande och vitaliserande. Det är en av de bästa eteriska oljorna vid blåskatarr och urinvägs infektioner. Den är bra när den blandas med Bergamot i lokala sköljmedel, försiktig lokal massage och i varma kompresser över den nedre delen av bålen. JUNIPER BERRY hjälper till att mildra nervös spänning, intellektuell utmattning  och oro. I små mängder är den bra till hudvård, särskilt vid fet hud och när huden är påverkad av toxiner som tex vid akne.

Mentalt är  JUNIPER BERRY renande, uppklarande och stärkande. Förr brändes den för att skydda mot onda andar och driva bort negativa energier (och den egenskapen är fortfarande effektiv). Gnid in några droppar mellan handflatorna och borsta dem över auran, som då renas och skyddas. JUNIPER BERRY är bra till meditation (särskilt när sinnet behöver en riktig vår rengöring). När oljan används i en aromaspridare löser den upp övernaturlig närvaro av andra personer.

Främsta terapeutiska egenskaper: Antireumatisk, antiseptisk, kramplösande, antitoxisk,  karminativ, urindrivande, menstruations stärkande, nervlugnande och kärlvidgande.

JUNIPER BERRY har en rik tradition av olika användnings områden och fördelar. Den fungerar som ett naturligt rengörande och avgiftande ämne och stödjer en hälsosam njur- och  urinvägsfunktion.

JUNIPER BERRY fungerar också som en naturlig hudtoner och kan minska på fula åkommor i huden. Dess lite träiga, kryddiga men fräscha arom har en lugnande och jordande påverkan. När du använder den i din aromaspridare hjälper den till att rengöra och rena  luften.

ANVÄNDNING

Lägg 1-2 droppar till vatten eller citrusdrycker som en del av naturlig rening. Applicera 1 droppe för att främja en klar och frisk hud. Blanda gärna med citrusoljor för en fräsch och ren luft och för att minska på stress.

SÅ HÄR GÖR DU

Använd  3-4 droppar i din aromaspridare. Vid topisk användning applicera 1-2  droppar till önskat område (späd med en ekologisk basolja om du är hudkänslig). Förvaras utom räckhåll för barn. Om du är gravid, ammar eller står under läkares vård kontakta denne före användning. Undvik kontakt med ögon, inre delar av öron och andra känsliga områden.

Flaska 5 ml = ca 100-125 droppar
30 EUR