GRAPEFRUIT PURE ESSENTIAL OIL / REN ETERISK OLJA

GRAPEFRUIT (grapefrukt) är humör höjande och väldoftande!

Kallas ibland för "den förbjudna frukten" och är en av "the  Seven Wonders of Barbados"! Grapefruit (grapefrukt) dokumenterades först år 1750 av Welshman G Hughes. Namnet Grapefruit tillskrivs frukten eftersom den växer i klungor som liknar vanliga druvors växtsätt.

Känd  för sin energigivande och uppfriskande doft, hjälper Grapefruit till att höja humöret och den är också känd för sina utrensande och renande egenskaper. Och används ofta inom hudvård för sin förmåga att skapa en klar och frisk hy. Grapefruit är också känd för att stödja en hälsosam metabolism.

ANVÄNDNING

Lägg till ansiktslotion som används  av din tonåring för att bibehålla en ren och frisk hud (men undvik solexponering). Ladda din aromaspridare eller inhalera från kupade händer när du skall gå ner i vikt för att öka motiveringen. Tillsätt 1-2  droppar till vatten för att stödja en balanserad ämnesomsättning.

INFORMATION FÖR ANVÄNDNING

Använd  3-4 droppar i din aromaspridare för härlig frisk doft i rummet. Vid oralt intag späd 1 droppe i ca 2-3 matskedar vatten före intag. Vid utvärtes (topiskt) bruk applicera 1-2 droppar till önskat område (vid hudkänslighet späd ut med någon ekologisk basolja). Förvaras utom räckhåll för barn. Om du är gravid, ammar eller står under läkares vård, kontakta denne före användning. Undvik kontakt med ögon, inre delar av  öron och andra känsliga områden. Undvik solljus eller UV-strålning upp till 12 timmar efter applicering.

Flaska 15 ml = ca 300-375 droppar

OBS!  Följ alltid instruktionerna för användning! Eteriska oljor är  koncentrerade droppar och för att få glädje av dem skall de användas på  rätt sätt!25 EUR