CILANTRO PURE ESSENTIAL OIL / REN ETERISK OLJA

CILANTRO - med egenskaper som inspirerar till kreativitet

CILANTRO (koriander) är en av de mildaste eteriska kryddoljorna som stärker matsmältningen, samt mildrar illamående och  uppsvälldhet. Den återställer och stärker aptiten och kan vara till hjälp i behandling av anorexia nervosa. Den lyfter humöret och är bra vid nervös utmattning och ett allmänt nedsatt energiflöde. Den är generellt vitaliserande, uppfriskande och tröstande.

Mentalt verkar CILANTRO upplivande och stärker låg energi. Den är både avslappnande och stimulerande - en kombination av egenskaper som inspirerar till kreativitet. Den ger massage blandningar och parfymer en behaglig och spännande ton och motverkar stress och irritation. Dessutom är den bra att använda vid arbete med konvalescens.

CILANTRO har många användnings områden som dokumenterats i århundraden. Den främjar som sagt matsmältningen och fungerar som ett kraftfullt renande medel som hjälper till att detoxa kroppen. Om man applicerar den lokalt är den mycket lugnande och kylande på huden och tillför en frisk doft om  du använder den i aromaspridare.

ANVÄNDNING

Använd 3-4  droppar i din aromaspridare för spridning i rummet. Applicera topiskt 1-2 droppar till önskat område, men är du hudkänslig så späd med någon basolja som doTERRA´s Fractionated Coconut Oil. Förvaras utom räckhåll för barn. Om du är gravid, ammar eller står under läkares vård, tala med denne innan användning. Undvik kontakt med ögon, inre delar av öron och andra känsliga områden.

Dess främsta terapeutiska egenskaper anses vara smärtlindrande, bakteriedödande, kramplösande, motverkar tillväxt av bakterier, lugnar och stärker matsmältningen, blodrenande, magstärkande i allmänhet.

Flaska 15 ml = ca 300-375 droppar

OBS!  Följ alltid instruktionerna för användning! Eteriska oljor är  koncentrerade droppar och för att få glädje av dem skall de användas på  rätt sätt!

37 EUR