CEDARWOOD PURE ESSENTIAL OIL / REN ETERISK OLJA

Främjar avkoppling, välmående och vitalitet. Avvisar och håller insekter borta på ett naturligt sätt. Och hjälper till att hålla huden friskare när den används topiskt!

Med egenskaper som bidrar till att lugna sinnet och kroppen, med en varm, träig doft av cederträ. Den eteriska oljan främjar en avkopplande miljö när den används med lokal applicering eller aromatiskt i rummet.

Känd för sin rika nyans och varma, träiga doft, ger CEDARWOOD eterisk olja en mångfald av möjligheter. Den känner sig hemma i kallt klimat, trivs i höga höjder och växer upp till 100 fot. Påminnande om sin storlek och styrka, har den en jordisk doft som väcker känslor av välbefinnande och vitalitet. När den appliceras lokalt, har den "klargörande" egenskaper.

Virginiaceder är nervstärkande och särskilt bra vid kronisk oro och nervös spänning. Liksom atlasceder används den till stor del till manliga toalett artiklar och rekommenderas vid fet hud, mjäll och akne. Den är allmänt uppfriskande, upplyftande och vitaliserande.

Vid ansiktsångbad rekommenderas den vid kronisk hosta och bronkit samt i lokala "sköljmedel" mot urinvägs infektioner och blåskatarr.

Mentalt är den stärkande, värmande och beskyddande. Den är kraftfullt stärkande för subtila energier och den är bra för koncentration och svaga nerver, trots att den är lugnande. CEDARWOOD hjälper till att omvandla negativa känslor till sina positiva motsatser.

Främsta terapeutiska egenskaper är att den är antiseptisk, antiseborréisk, sammandragande, urindrivande och lugnande. Virginiaceder är nervstärkande och särskilt bra vid kronisk oro och nervös spänning.

Dessutom används ofta CEDARWOOD i massage för att ge mer avslappning och lugna kropp och sinne.

ANVÄNDNING

Efter en svår och stressig dag är den utmärkt att aromatisera och skapa en avkopplande miljö med. Att användas vid din ansiktsrengöring, lägg till en till två droppar. Eller ta en droppe på en bomullstuss och placera i garderoben för att hålla borta insekter.

15 ml flaska = ca 300-375 droppar

OBS!  Följ alltid instruktionerna för användning! Eteriska oljor är  koncentrerade droppar och för att få glädje av dem skall de användas på  rätt sätt!

275 SEK