CARDAMOM PURE ESSENTIAL OIL / EKOLOGISK ETERISK OLJA

Kan hjälpa till att lindra och mildra tillfälliga matsmältnings besvär och upprätthålla en allmän gastrointestinal (mage och tarm) hälsa. Främjar även en lättare och klarare andning!

Genom ett samarbete i Guatemala, hämtar doTERRA sina  kardemumma frön av hög kvalitet därifrån, som sedan destilleras till CARDAMOM eterisk olja, som kan hjälpa till med magstörningar och  luftvägsproblem.

Den är en nära släkting till Ginger och  Kardemumman är som bekant känd som en dyr matlagnings krydda, men också  för att vara till god nytta för matsmältnings systemet på en mängd olika  sätt. Kardemumma används ofta för att hjälpa till med att lindra  tillfälliga magbesvär.

CARDAMOM (kardemumma) är en av de mest  stärkande eteriska oljorna. Förutom sin allmänt stärkande effekt på  kroppen är den bra för nerver och subtila energier. Den rekommenderas  vid både matsmältnings- och andnings problem (särskilt när de är av  fuktig karaktär, som kronisk bronkit, uppsvälldhet och kolik). Det är en  allmänt värmande, mild och genomträngande olja.

Mentalt verkar  CARDAMOM stärkande, upplyftande och är bra vid nervös utmattning,  nedstämdhet av det tröga slaget samt vid mental trötthet. Den stärker  personer som känner sig nedtyngda med plikter, oro och ansvar. Den  lyfter livsandarna och inspirerar till mod och styrka. Kardemumma  förknippas med jordelementet och är jordande för personer som lätt  känner sig "utflippade".

Dess främsta terapeutiska egenskaper  anses vara antiseptisk, kramplösande, lugnade för matsmältningen,  mildrar magknip och dämpar uppsvälldhet, digestiv, urindrivande,  kärlvidgande, stimulerande, magstärkande.

Genom samarbete med  lokala odlare och genom att göra regelbundna inköp av dem (vilket har en  betydande inverkan på livet för dessa lokala partners), hjälper doTERRA  och du som kund, till med att dessa jordbruks samhällen kan få åtnjuta  förbättrade försörjningsmöjligheter.

ANVÄNDNING

Används  för oralt intag som en del av en daglig hälsa för att stödja en sund  mag-tarmfunktion. Sprid aromatiskt i rummet eller applicera lokalt för  att främja en känsla av lätt andning. Lägg till i bröd, smoothies, kött  och sallader för att förbättra livsmedlets smak och förbättra  matsmältning. Inandas för en känsla av öppenhet och mental klarhet.

5 ml flaska = ca 100-125 droppar

OBS!  Följ alltid instruktionerna för användning! Eteriska oljor är  koncentrerade droppar och för att få glädje av dem skall de användas på  rätt sätt!462 SEK