BLACK PEPPER PURE ESSENTIAL OIL / REN ETERISK OLJA

En antioxidant och välgörare för matsmältningen. Ger ett antioxidant stöd och främjar en sund cirkulation. Ett bra hjälpmedel vid dålig matsmältning. Kan även lugna ängsliga känslor!

BLACK PEPPER (svartpeppar) är mest känd som en krydda  vid  matlagning som förhöjer smaken på livsmedel.  Men dess inre och eteriska  fördelar är lika anmärkningsvärda. Denna eterisk olja är känd för sin  antioxidanta aktivitet och förmåga att hjälpa till att lindra påverkan  från olika säsongs betonade allergener. Svartpeppar främjar en hälsosam  cirkulation, men bör användas med försiktighet när den appliceras lokalt  på grund av sin starka uppvärmande känsla. Den kan också hjälpa till  med matsmältningen vilket gör det till en idealisk olja att laga mat med  och njuta av, både för sin smak och sina eteriska fördelar.

BLACK  PEPPER är en av de eteriska oljor som verkar mest stimulerande på  matsmältningen. Blandad med Marjoram (mejram) med  massage av bålen kan  den lindra förstoppning. Den stimulerar även aptiten och hjälper till  att dämpa uppsvälldhet. Svartpeppar stimulerar mjälten och kan därför  motverka anemi och är allmänt stärkande och stimulerande.

Mentalt  är den värmande, bygger upp uthållighet och hjälper till att återknyta  banden med tillvaron när man känner sig alienerad. Svartpeppar är fylld  av mysterier och spänning och stärker både sinne och själ. Den är även  en smula sexuellt upphetsande, särskilt när den blandas i en olja till  intim massage för tillfällen när de sexuella känslorna saknar glöd och  passion. Svartpeppar rekommenderas till meditation när man känner sig  kall och reserverad, och den hjälper en att gå vidare när man känner sig  fångad och fast.

Dess främsta egenskaper anses vara antiseptisk,  ett afrodisiakum, baktericid dvs förhindra tillväxt av bakterier,  främja matsmältningen, något laxerande, kärlvidgande och allmänt  stärkande och stimulerande.

5 ml flaska = ca 100-125 droppar

ANVÄNDNING

Skapa en värmande, lugnande massage genom att kombinera en  till två droppar med doTERRA Fractionated Coconut Oil. Sprid aromatiskt  i rummet eller inandas direkt för att lugna oroliga känslor. Lägg till  kött, soppor, förrätter och sallader och förbättra matens smak och din  matsmältning

30 EUR