BASIL PURE ESSENTIAL OIL / REN ETERISK OLJA

Främjar ditt sinnliga fokus och minskar spänningar! Verkar som ett kylande medel för huden. Främjar mental alertness och minskar på oroliga känslor när den används aromatiskt. Kan även hjälpa till att underlätta vid kvinnors mensperioder.

I historiskt och traditionellt bruk anses BASIL ha dessa främsta fördelar:

Den  är ANTISEPTISK - det vill säga förstör eller kontrollerar patogena  bakterier (smittämnen). Den är KRAMPLÖSANDE - det vill säga lindrar  spasmer och kramper i muskulaturen. KARMINTAIV - det vill säga lugnar  matsmältningen, mildrar magknip och dämpar uppsvälldhet. CEFALISK - det  vill säga stimulerar tanke / lukt / smak. DIGESTIV - det vill säga  stärker matsmältningen. MENS STÄRKANDE - stärker och reglerar  menstruationen

BASIL har en mer subtil verkan och skärper  smak/lukt/syn mindre starkt än Rosemary och är därför det första valet  när man vill lindra intellektuell utmattning eller när sinnet är svagt  och obeslutsamt. Den är bra vid nervösa rubbningar och den är framför  allt lämpad för de som lider av försvagande sjukdomar. BASIL är allmänt  återuppbyggande, stärkande och renande.

BASIL motverkar problem  med matsmältning och menstruation och är ofta ett bra alternativ till  andra oljor, men det bästa med den är den utmärkta stärkande effekt den  har på nerver och sinne.

Psykologiskt är BASIL uppväckande,  upplyftande och stärkande. Den är bra vid meditationer i syfte att rensa  sinnet och stimulera mental aktivitet. Den är en subtil översinnlig  beskyddare och dess milda antidepressiva och stärkande effekter gör att  den lämpar sig för personer med långvarig psykisk utmattning.

BASIL  är kryddig och en mångsidig olja som kan användas för att främja fokus  och vakenhet, eller att lägga till lite extra smak när du lagar mat.

Den  har en varm, kryddig doft som är känd för att minska oroliga känslor.  Och ger stora fördelar för både kropp och själ på grund av dess höga  linalool innehåll, vilket gör det till en idealisk olja för att hjälpa  till att minska känslor av spänning när de appliceras på tinningarna och  i nacken.

BASIL används ofta i matlagning för att lägga till en  god smak, men också som kylning på huden. Den kan också  främja fokus  på ett avstressande sinne.

15 ml flaska = ca 300-375 droppar

ANVÄNDNING

Aromatisk  spridning främjar en känsla av fokus medan du studerar eller läser.  Massera oljan på nacken för en avstressande upplevelse. Ta en droppe  oralt för att ge en lugnande påverkan under menstruationen. Lägg till  som din favorit i matlagningen för en uppfriskande smak.
352 SEK